Over ons

WishPro+

Permanente
make-up

Definitieve ontharing met Ultra VPL

Bij Ellen's Touch kan u ook terecht voor een definitieve ontharing via de VPL - voluit Variable Pulsed Light - technologie die via lichtflitsen de haarfollikel vernietigd zodat de haren niet meer kunnen teruggroeien.

Omdat er steeds een deel van de haren in rustfase zijn, moet de behandeling herhaald worden tot alle haartjes verdwenen zijn.

Hiervoor zijn 6 à 8 beuren nodig.

Met het Energist VPL toestel kunnen alle zones behandeld worden, van de bovenlip over de benen tot de bikinilijn.

Ook mannen met een zware haargroei op de rug, de nek of de handen, vinden steeds vaker de weg naar deze oplossing.

Definitieve ontharing via VPL is efficient, snel en veilig en neemt reeds na 2 behandelingen ontstekingen van ingegroeide haren weg. Littekens van vroegere ontstekingen worden mee verwijderd en de huid wordt weer egaal van teint.
Voor een optimaal resultaat is het aangeraden om 4 weken voor de ontharing niet meer onder de zonnebank te gaan of in de zon te komen (met de zone die behandeld zal worden).

Het systeem werkt immers met lichtflitsen, waardoor het belangrijk is dat de huid niet gebruind is.

Ellen's Touch geeft haar klanten advies zodat elke ontharing in de beste omstandigheden kan gebeuren, wat leidt tot mooie en blijvende resultaten.

Steeds welkom voor vrijblijvend advies met proefbehandeling.

Deze definitieve ontharing wordt toegepast door een erkend energist die om de 6 weken bij Ellen's Touch deze behandelingen komt verzorgen.

VPL is ook geschikt voor huidverjonging, couperose, pigmentvlekken en acnébehandelingen.

Prijzen en technische vragen kunnen rechtstreeks aan de erkende energist gesteld worden op nummer 0477/552 126 (Christine Bats).

Voor meer informatie zie ook www.vermoba.be

Ma - Vr 9:00-18:30
Za 9:00-13:00
Zo Gesloten