Over ons

WishPro+

Permanente
make-up

Ellen's Touch blijft innoveren

Ga je voor schoonheidsverzorging in het algemeen, wil je een strakkere lijn of heb je dringend een middeltje nodig om van die vervelende stress verlost te geraken? Dan is een bezoekje aan schoonheidsspecialiste Ellen's Touch een must.

Door haar assortiment steeds te innoveren met nieuwe technieken behoort deze schoonheidsspecialiste tot de wellness-top. Met meer dan 30 jaar ervaring kent Ellen haar vak door en door. Ellen werkte voor grote cosmeticafirma's en gaf zelf ook cursussen in massage.

Ze is een experte in permanente make-up en oogst hiermee bekendheid over heel België. Ook voor definitieve ontharing ben je bij Ellen's touch aan het juiste adres ... zeker als je weet dat deze techniek betaalbaar is. Om de stress te verdrijven is een massage dan weer ideaal.

Massages met sung rei of hot chocolate zijn uitgelezen anti-stress middeltjes. De hot chocolate massage geldt veruit als de meest ontspannende en wijkt af van de traditionele manier van masseren. Je zal versteld staan van de sensationele aanrakingen.

Wimperextensions is een dagelijkse bezigheid alsook de nieuwe wimperlifting voor de damens die geen tijd te verliezen hebben.

Ellen volgt de nieuwste technieken op de voet. Elk jaar zorgt ze voor iets nieuws in haar assortiment.

Ma - Vr 9:00-18:30
Za 9:00-13:00
Zo Gesloten